Наско от Хелс Китчън крие тежка драма!(Красавецът не може да забрави-снимки)

0

Наско от Хелс Китчън е един от най-успешните състезатели

В кулинарното шоу Хелс Китчън Атанас Балкански или Наско, е един от най-желаните кандидати за успех. Високият синеок млад мъж успешно се справя с почти всяка задача, която шеф Виктор Ангелов поставя пред претендентите за победа.

Атанас Балкански е може би най-харесваният мъж в тазгодишната селекция в „Кухнята на Ада“ в Hell’Kitchen. Чаровникът обаче в личен план съвсем не е толкова успешен.

Оказва се, че Наско няма човек до себе си, защото все още не може да забрави бившата си приятелка Йоана Лалова. Двойката трябвало да се раздели, въпреки голямата си любов, защото обстоятелствата го наложили.

Наско
Няско от Хелс Китчън крие любовна драма

Наско и Йоана били даже пред годеж, но до сватба така и не се стигнало, пише столичен всекидневник. От този момент нататък досега той се отдава изцяло на кариерата си, а за любовта все не намира желание.

Един от най-харесваните мъже в кулинарното шоу работи като главен готвач в елитен столичен ресторант. Има над 8-годишен опит в професията у нас и в САЩ. Именно в Америка се запознава с Йоана, която е родена там.

Наско и любимата му Йоана

Както е добре известно, Наско е един от последните участници, влязъл в „Hell’s Kitchen“. Той бе резервата на Шеф Ангелов, след като Димитър Иванов се издъни и се наложи принудително да напусне формата.

Вместо да влезе в мъжкия отбор обаче, за изненада Балкански се присъедини към женското царство, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.