Борис Дали бесен: Макрон фалира бизнеса ми! (още разкрития)

Борис Дали бесен: Макрон фалира бизнеса ми! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Борис Дали фалира бизнеса си заради Макрон!

Певецът Борис Дали загуби транспортния си бизнес заради френския президент Еманюел Макрон. Оказа се, че изпълнителят е един от най-големите потърпевши от строгите мерки на френския президент и неговия план „Мобилност”.

Борис Дали

Борис Дали фалира бизнеса си заради френския президент

„Разпродадох всички камиони и фалирах бизнеса си. А с него изхранвах цялото си семейство”, споделя още Дали.

„На български шофьори се плащат по 60–70 цента на километър, а на немските по 1,5 до 2. Вижте каква е разликата. Освен това като пътуват в колона френски, немски, български и испански тир, само българския се спира и му се прави щателна проверка.

Всичко бе направено, за да убие нашия бизнес. Ние бяхме трън в очите на Запада”, възмущава се Борис Дали.

Певецът успял да затвори бизнеса си преди мерките да влязат в сила, но много негови колеги пострадали сериозно. Затова сега изпълнителят се е насочил към земеделския бизнес, пише вестник  „България днес”.

Дали се е поставил под карантина в семейното имение в Бобов дол, където се е отдал на овощарство, пчеларство, градинарство и лозарство.

Изпълнителят е зает от сутрин до вечер – десетки декари с овощни дръвчета, лешници, оранжерии със свежи домашни зеленчуци и още куп неща създават малкия рай на тъмнокосия изпълнител.

„Над 200 лешника отглеждаме със семейството ми. Сега ще разсаждам праскови и се надявам да не стане като миналата година – времето да се стопли, да цъфнат и после да ги измрази”, добавя той.

„Имам и четири кошера с пчели, които трябва да станат осем в най-скоро време. Така ще дам работа на над 8000 работници без осигуровки, фиксирана заплата, отпуска и работно време”, смее се Борката.

И добавя, че е роден под щастлива звезда, защото живее в малко градче и по този начин може да се радва на природата и свободата.

Певецът е категоричен, че София не му липсва и с любов се грижи за земята си. Освен това сам си произвежда и храната, и виното, което за него е еликсир за душата и тялото.

„Още 20 вируса да ни нападнат, имам работа за целия китайски народ. Доставя ми удоволствие да си отглеждам сам храната”, споделя още изпълнителят.

Освен домашните плодове и зеленчуци, певецът сам приготвя и домашен хляб. И почти не излиза от двора или имението си по време на извънредното положение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар