Най-после: Тото от СкандаУ призна защо не показва сина си! (виж тук)

0

Тото от СкандаУ разкри защо не показва сина си пред света!

В последните години, което и популярно лице в България да стане родител, това веднага бива оповестявано от него, а до дни се появяват и първите снимки на звездния наследник. Не е такава ситуацията с Тото от СкандаУ, който стана баща на момченце, но новината беше добре опазена.

Тото от СкандаУ
Тото от СкандаУ не иска някой да вреди енергийно на сина му

Защо Тото е решил да държи сина си далеч от медийното внимание? Заради енергията. Пред репортер в канала vbox7 изпълнителят сподели, че винаги е вярвал в енергията. А когато на бял свят се появи човек, неговата енергия е чиста.

Тото си е дал сметка, че ако каже, че има дете, много хора ще се зарадват, но все ще има 10 човека, които няма да се зарадват и така ще бъде опетнена енергията на сина му.

От друга страна пък Тото си дал сметка, че славата е като девствеността. „Един път и край“. Затова му се ще синът му сам да прецени дали иска да бъде известен или не. Тото от СкандаУ като баща е категоричен, че ще му даде различни гледни точки, но няма да се меси в изборите му.

Изпълнителят е категоричен, че бащинството не го е променило. Единствено му се променили ангажиментите, но и преди се е грижил за човек, и преди е обичал човек, цитира hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.