Ето коя е Ева Кикерезова: Невероятни разкрития за секси синоптичката на БНТ!

Ето коя е Ева Кикерезова: Невероятни разкрития за секси синоптичката на БНТ!
Гласувайте за статията

По три пъти на ден готви и чисти синоптичката на БНТ Ева Кикерезова. Майката на три деца е изолирана вкъщи вече трета седмица, заедно с малчуганите!

Тя няма търпение карантината да свърши, за да си почине спокойно у дома.

Ева Кикерезова

Ева Кикерезова е много секси, въпреки че е родила три деца

Докато е под карантина, лъчезарната водеща успява да ходи на работа и да върти домакинство.

Ева, която е майка и съпруга на пълен работен ден, а понякога и учител, признава, че й е доста трудно, пише „България днес”.

„С Екатерина, най-малката ми дъщеря, която е на 1,5 години е най-трудно, защото тя въобще не може да разбере как така до вчера е тичала навън, а днес вече не може, но това е положението. Няма начин. Стоим си вкъщи докато приключи всичко”, казва Ева.

Тя помага и на сина си Николай, който е в трети клас и учи дистанционно. Признава, че не се е оказало толкова лесно да се концентрира в час, по време на онлайн обучението си.
Втората си дъщеря Елена, която е на 3,5 години пък учи онлайн на балет. „Беше доста забавно”, казва още тя.

Ева споделя, че децата й нямат много нужда от нея, а сами се забавляват. Единствената й задача е да готви, заради което не й остава много време за развлечения.

„Всеки от семейството ми има различни предпочитания и хаосът е пълен. Готвя и мия по три пъти на ден. Не ми остава да прочета и една книга, а от три седмици сме под карантина”, споделя водещата, която успява да поддържа отлична форма благодарение на домакинската работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар