Бившата на Бойко с опасност за живота: Стела Костова е в меката на заразата в САЩ!

Бившата на Бойко с опасност за живота: Стела Костова е в меката на заразата в САЩ!
Гласувайте за статията

Бившата съпруга на Бойко Борисов – доктор Стела Костова, е в епицентъра на борбата с коронавируса в Калифорния!

Болницата, в която тя работи от дълги години, също има голямо инфекциозно отделение, където вече се лекуват заразени с COVID-19. Там доктор Костова е лекар по вътрешни болести и е в центъра на събитията.

Стела Костова

Стела Костова в центъра на събитията със заразата в САЩ

Преди няколко дни тя изрази опасенията си в социалната мрежа Фейсбук, че съдбата на американските медици ще бъде като на италианските и със сигурност ще има жертви на заразата и от медицинския сектор. Калифорния, където бившата жена на премиера живее от години, е сред най-засегнатите от коронавируса щати.

Преди седмица губернаторът Гавин Нюсъм нареди на всички граждани да останат по домовете си, за да се противодейства на разпространението на вируса. Калифорния обяви пълна карантина в опит да свали темпото, с което се разраства епидемията там.

Там живеят повече от 40 млн души, а според експерти се очаква половината от населението да бъде заразено, пише Ретро. Макар да е в САЩ, бившата жена на Бойко и майка на дъщеря му следи непрестанно ситуацията у нас. Тя признава, че е притеснена за близките си, най-вече за майка си, която е в напреднала възраст. За възрастната жена се грижи сестрата на Стела- Петя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар