Криза, братче! Марта Вачкова рови по кофите

Криза, братче! Марта Вачкова рови по кофите
Гласувайте за статията

Известната актриса Марта Вачкова шокира мнозина с обиколката си по кофите. Някогашната звезда на „Каналето“ рови в боклука, макар винаги да е била добре финансово!

На шокираща гледка се натъкнаха столичани преди дни – актрисата Марта Вачкова обикаля и наднича по кофите за боклук в центъра.

Марта Вачкова

Актрисата Марта Вачкова рови по кофите

Оказа се, че сестра Жекова от „Откраднат живот“ не е скъсала джоба и не прибира предмети, изхвърлени в кофите, а просто се е вдъхновила да заснема с камера какви вещи изхвърлят хората.

Докато сме в домашна изолация, много от нас се възползваха от свободното си време, за да изхвърлят ненужните неща от дома си. Така Марта забелязала, че съседите й се разделят не само с вехтории, но и с ценни вещи, препращащи към мили спомени от близкото минало. Тя открила изхвърлени десетки книги, кукли, настолни игри, антики, бижута и други. „Появяват се чудни неща около кофите“, коментира Марта.

Междувременно тя е сред малкото актьори, които работят, въпреки извънредното положение. Снимките за деветия сезон на докторската сага вървят с пълна сила, а продуцентът Евтим Милошев е взел сериозни мерки за сигурност. А зрителите очакват скоро темата за коронавируса да намери място в някои от предстоящите епизоди на сериала.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар