Наум Шопов и Теа Минкова се барикадираха в гаража!

Наум Шопов и Теа Минкова се барикадираха в гаража!
Гласувайте за статията

Карантината кара много родни популярни личности да бъдат по-креативни, отколкото дори самите те биха предположили, че са. Наум Шопов-младши и любимата му Теа Минкова най-редовно изненадват с хрумки, само че този път актьорът изби рибата.

Това, което показа в социалните мрежи, побърка феновете му, които искрено се впечатлиха от усърдието му. Само в рамките на няколко часа д-р Тасев, както го познаваме от сериала „Откраднат живот“, превърна мръсния си гараж в… място, където спокойно може да си живее.

Наум Шопов и Теа

Наум Шопов и Теа Минкова отново нестандартни, както винаги

Причината е ясна – тренировки, активност, поддържане на форма. Същото редовно прави и половинката му Теа, въпреки че през по-голямата част от времето е заета с грижи по малката Амая.

Всеки ден спортуваме в гаражния фитнес, много ми липсваше спортът„, обясни той пред Гала и отправи специални благодарности към съседите, които сбъднали мечтата му в този момент на пандемия.

За да има един пълноценен фитнес, приятели пък му услужили с всякакви уреди за успешни тренировки, които ползва и жена му Теа.

„Осъзнавам, че звучи като прищявка, но от 8 години тренирам много активно и реално да не спортувам няколко месеца за мен по-скоро е психическо натоварване, отколкото физическо. Просто ми е нужда“, добавя още актьорът.

Най-любопитната подробност се оказа, че дори и малката Амая се включва в тренировките на популярните си родители – при това всяка сутрин. „Раздвижваме ръцете, краката, учим я да се изправя, да лежи по корем. В началото много не обичаше да стои по корем…. Научи се вече и да се обръща сама“, обобщи щастливият татко.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар