Чалга дива шокира с признание: Всичко е една легална проституция!

Чалга дива шокира с признание: Всичко е една легална проституция!
Гласувайте за статията

Фолкаджийката Джорджия не остана по-далеч от много по-известните си колежки в жанра Рени и Камелия и също изрази мнение за типа музика, на която и самата тя е заложила.

В скорошно тв гостуване брюнетката заяви, че е самопродуциращ се изпълнител, а момичетата в лекият бранш е по-трудно да си намерят спонсори, отколкото при мъжката генерация в поп-фолка.

Джорджия

Джорджия с шокиращо признание

Любопитна подробност е, че в предаването на сценаристите на Слави тя се появи без грим и прическа, заявявайки, че салоните за красота не работят, а и на нея, така или иначе, не й пука от това, че зрителите ще я видят натурална.

„При мъжете е по-лесно. Там е на приятелско отношение. При дамите е различно – въпросният бизнесмен Х, харесва дадено момиче, пита мъж изпълнител за нея, той предлага да помогне,тъй като я познава и ето така се стига до там бизнесменът да продуцира съответен проект на дадения изпълнител“, отново върна вниманието към ситуацията в поп фолк жанра Джорджия.

Думите на изпълнителката, която призна, че често получава неприлични предложения, на които не обръща внимание, предизвикаха истински шок в мрежата. „Честно казано, всичко си е една легална проституция„, хвърли в потрес всички с изказването си брюнетката. И не спря дотук!

„Много пъти ми звънят собственици на дискотеки, които са искали да ме поканят да пея, но въпросни менажери са им казвали, да не ме канят, тъй като нищо не ставало от мен. И не защото ме познават, а от факта,че не работят с мен и не получават процент от организираното участие“, намекна за монопола на „Пайнер“ тя.

Наскоро Джорджия представи и новия си проект, който е римейк на вечния хит на Румяна „Две очи разплакани“, чиято символична премиера бе именно в предаването.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар