Гала огорчена на рождения ден на майка си: Водещата на „На кафе“ не успя дори да я прегърне!

Гала огорчена на рождения ден на майка си: Водещата на „На кафе“ не успя дори да я прегърне!
Гласувайте за статията

Гала днес има повод да почерпи, но няма как да го направи, тъй като Ковид-19 върлува с пълна сила в Европа, а и по цял свят. Блондинката се опитва да спазва карантината, доколкото може!

Гала показа мила снимка от стълбите пред дома на майка си, която днес празнува рожден ден. От няколко дни водещата споделя тъгата и разочарованието си от факта, че не може да прегърне родителката си на личния й празник заради изискванията на карантината. Телевизионерката стриктно спазва наложените ограничения за социална изолация още от първия ден, в който бяха въведени. Още преди седмици тя сподели , че не се вижда с майка си, за да я предпази.

Гала

Голям удар за Гала

„Аз например казах на майка ми, че няма да се виждаме. Срещам се с много хора в студиото. Забраних и на племенницата ми, която е студентка и на дъщеря ми да ходят при баба си и толкова. Наистина смятам, че е редно да го направя и според мен това е разум. Не съм се паникьосала”, обясни тогава тя.

Днес все пак трите дами отидоха с маски до входа на жилището на рожденичката, която, както повелява традицията, ги посрещна с чаша в ръка. Прегръдки и друг физически контакт между тях обаче не е имало:„Една от големите благословии в живота ми е, че точно тя е моя майка. Сърцето и е океан и през целия си живот ни залива с любов!!!

Днес, на рождения й ден исках само да я прегърна и да постоим така. Исках в ръцете ми да се почувства закриляна и спокойна, както аз в нейните- цял живот! Надявам се да се случи…скоро. Честит празник, мамо”, написа в Инстаграм Гала.

Източник: HotNews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар