Екстра Нина затъва в Турция! Певицата в паника за майка си

Екстра Нина затъва в Турция! Певицата в паника за майка си
Гласувайте за статията

Фолк певицата Екстра Нина попадна в капан в Турция. Изпълнителката от няколко години живее в южната ни съседка и развива ресторантьорски бизнес там!

Звездата призна, че е силно притеснена, както за близките си, така и за бизнеса. Но най-много я притеснява факта, че не може да види майка си и родителите си.

Екстра Нина

Положението за Екстра Нина в Турция не е никак розово

Певицата, която все още е в редиците на „Пайнер”, от края на миналата година върти ресторант в Истанбул. Заведението се намира в четиризвезден хотел на пъпа на града, в близост до добре познатата Синя Джамия.

Заведението тъкмо потръгнало добре, когато заради коронавируса било затворено. По тази причина бизнесът на Екстра Нина в момента затъва, а тя не знае дали въобще ще успее да го поднови.

Загубата на пари съвсем не е единственото, което тревожи певицата. Тя е силно притеснена за майка си, която е във Варна, пише „България днес“.

В капан съм! Не бих искала да пътувам до Варна в момента и да пренеса неща, за които не знам, на майка ми.

Имам и някакви съмнения, че съм изкарала нещо през зимата, без да знам, че е коронавирус”, споделя изпълнителката пред приятели.

За да разведри настроението си, Екстра Нина е боядисала и обзавела стаята си в розово. Кукленският цвят помага на изпълнителката да подреди мислите си и да се освободи от негативното настроение.

Певицата, която предимно изпълнява народни песни, няма мъж до себе си в момента. Въпреки че й приписват връзка с много по-младия й колега Адил.

Двамата имат няколко успешни дуета, а Нина веднъж призна, че е влюбена в 20 години по-млад от нея мъж. Но тя не пожела да уточни дали става въпрос за Адил или за някой друг.

Единствено е сигурно, че към днешна дата блондинката живее сама в Истанбул.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар