Изповедта на JJ: Вижте истината за звездата на „Капките“!

Изповедта на JJ: Вижте истината за звездата на „Капките“!
Гласувайте за статията

Георги Симеонов – JJ е един от участниците в новия сезон на „Като две капки вода“. Талантливият певец, който представи страната ни на „Евровизия“ през 2018 г., се справя повече от добре в имитаторското шоу. Известният пловдивчанин се радва на любовта на зрители и жури, които му дават сравнителни високи оценки. Но най-важното е, че Жоро е приел сериозно задачата си в шоуто и не спира да дава всичко от себе си, за да забавлява зрителите през малкия екран.

– Жоро, доволен ли си от цялостното си представяне в „Като две капки вода“? Кой образ смяташ за най-силен и съответно за най-слаб?

– Много съм щастлив, че имам възможността на участвам в 8-ия сезон на “Като две капки вода”. Това за мен е едно изключително предизвикателство. Във време, в което целияt свят е в невиждана досега карантина, да забавляваш хората всеки понеделник си е голяма отговорност. Най-високо оценения досега образ в шоуто е имитацията ми на „Tones and I“ с песента „Dance Monkey“, а най-ниско е този на Ариана Гранде. Всеки един образ е труден, защото певците си имат своите характерни тембър, поведение и присъствие. Трудно е, но всеки един от нас полага много усилия, за да се доближи най-много до образа си!

JJ

JJ като Гери-Никол

– Женските образи не ти се получиха сполучливо. Чу ли се с Гери-Никол, след като влезе в нейната кожа и тя какво каза за представянето ти?

– Аз мисля, че образът на Гери-Никол ми се получи много добре. Гери също много ме хареса, а и отзивите бяха все положителни. Гери ми помогна в подготовката и съм супер щастлив, че ме подкрепи в това да я изимитирам по-добре. Все пак тя е една от най-характерните ни певици на последното десетилетие. Това да играя женски образ се оказа трудна задача. Всеки път в подготовката ми да съм певица се замислям колко трудно им е на жените. Токчета, коси, грим, дълги нокти и всичкото това за 3 минути слава. Не им е лесно.

– Кой от останалите участници ти е най на сърце и му стискаш палци за победа?

– Всички са много мили, положителни. Имаме добра енергия и общуване зад сцената. Много се забавляваме, всеки допълва с нещо. Например Маги и Дара винаги пускат красива музика в гримьорните. Митко Маринов разказва най-смешните вицове, а Тото пък винаги допълва с някоя смешка. Готино е!

– Кои изпълнители искаш да ти се паднат на „бутона на късмета“?

– Много бих се радвал да изпълнявам Майкъл Джексън, BoyzIIMen, Babyface, Usher или защо пък не Селин Дион, Whitney Houston. Само бутонът знае какво ще се случва.

– Ти си музикален педагог и се питам дали би се съгласил в следващия сезон, например, да помагаш на участниците в подготовката или пък да седнеш на стола на някой от журито?

– С удоволствие! Екипът на предаването е изключителен и бих бил щастлив да работим отново заедно. Всеки един знае точно какво прави и винаги е много лъчезарен и любезен.

– Трудно ли се пее пред празна зала, заради забраната за публика покрай световната пандемия?

– Не бих казал, че е трудно. По-скоро е различно, защото публиката с реакциите си винаги е по-верният коректив. Аз съм фокусиран върху изпълнението си, хореграфия, пеене, поведение и това не ми позволява да блуждая в празната зала. А всъщност е важно на телевизионния зрител да не му липсва настроението и забавлението, което трябва да му дадем!

– Притеснен ли си от плъзналата епидемия коронавирус и как се предпазваш от зараза?

– Като всички и аз съм притеснен! За тази скоротечна зараза не съм и чел преди. Няпомня на чумата от миналия век. Много е важно да бъдем отговорни. Целият свят е потресен от темпа, с който се разпространява този вирус. На път сме всичко да спре. Икономиката ще се срине и следващото десетилетие няма да е никак лесно, единственото, което ни остава е да пазим нас и близките и да чакаме това нещо да отмине!

– Подготвяш ли ново парче и кога да го очакваме?

– Да! Имам много дема. Цял албум мога да издам. Надявам се да бързо да отшуми всичко с вируса и да имам възможност да снимам следващия си сингъл, който най-вероятно ще излезе през лятото!

Източник: show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар