Соня Немска изби рибата, ето как!

Соня Немска изби рибата, ето как!
Гласувайте за статията

Соня Немска отново показа своята нестандартност. Привлекателната певица неведнъж е била в центъра на интересни събития. Така стана и сега!

Соня Немска разказа, че извънредната ситуация в страната я заварила в Панагюрище. Там тя останала първите две седмици, най-вече заради своя домашен любимец – френския булдог Арес Немски и възможността той да си играе на воля в големия двор на родната й къща.

Соня Немска

Соня Немска се заигра и с ген. Мутафчийски

В момента певицата е в София и се е отдала на обичайното си ежедневие.

“За мен нещата не са се променили много, защото и преди живеех доста затворено и си седях предимно вкъщи. Разликата е, че не мога да ходя на фитнес и да се виждам с моите приятели. И първото нещо, което ще направя, когато свърши карантината, е да се видя с тях. Разбира се, много ми липсва пеенето и моята публика. Под секрет ще ви издам, че измислих една песен за Covid-19, но не искам да я популяризирам, защото коронавирусът трябва да си върви” , сподели тя пред Планета ТВ.

Междувременно певицата стана героиня в едно от многобройните мемета с ген. Мутафчийски, набиращи все по-голяма популярност в итернет пространството. То е инспирирано от нейната песен “Първа на дансинга”.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар