След като стана дядо за първи път, кошмар връхлетя футболната легенда Гибона!

След като стана дядо за първи път, кошмар връхлетя футболната легенда Гибона!
Гласувайте за статията

Легендата на „Левски” и български футболист Божидар Искренов – Гибона стана дядо за първи път!

Дъщеря му Настя го дари с внук. Малкият Хенри Банкс Баер се роди на 30-и март в Америка в пика на пандемията от коронавирус. Майката и бебето са добре и вече си у дома при татко Джонатан. Семейството живее в Далас. Момченцето е първи внук не само за Гибона и бившата му съпруга Алина, но и за родителите на щастливия татко.

Гибона

Гибона стана дядо, но не може да види внука си

„Нямам търпение да порасне, за да му кажа колко близо беше да бъде кръстен Корона 4, пошегува се Настя.

Най-щастлив от раждането на Хенри е вуйчо Георги. Синът на Гибона отпразнува своя рожден ден 2 дни преди появата на малкия. Той навърши 30 години и бебето беше най-хубавият подарък за кръглата му годишнина.

Гибона и Алина са безкрайно щастливи от раждането на първородния внук. За тяхно съжаление ще трябва да почакат преди да го видят и да му се порадват на живо. Двамата живеят във Вирджиния и засега не могат да постят момченцето заради пандемията от коронавирус, пише „България Днес”.

Настася и Джонатан са семейство от лятото на 2018 г. Сватбата събра роднини и приятели в Меделин, Колумбия в огромна хасиенда, където живеят вторият баща и майката на Джонатан. Двамата са заедно от няколко години. Дъщерята на Гибона е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка. Зет му е мениджър в една от най-големите фирми за онлайн продажби в света.

Именно на сватбата им Искренов и бившата му съпруга Алина се събраха на едно място за първи път след развода им. И успяха да преодолеят различията си. Настася е дъщеря на Искренов от първия му брак с красивата стюардеса, която се усмихваше като фотомодел от календарите на БГА “Балкан”. Семейството има и син Георги, който става играч и треньор по хокей на лед. Настася е кръстена на Настася Кински – любимата актриса на Гибона, а Георги – на баща му.

Двете деца израстват в САЩ заедно с майка си Алина и завършват университети там, като паралелно с ученето спортуват много активно. Георги дълго време е звездата на българския национален отбор по хокей, а Настася се занимава с фигурно пързаляне – първо като състезател, после като треньор, а последното й спортно амплоа е инструктор по йога. Няколко месеца по-късно Радостта на народа се разведе с втората си съпруга Кремена. И отново замина да живее в Америка. Нещо повече, събра се с Алина в дома й във Вирджиния.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар