Ирина Шейк в опасна близост с ?

Ирина Шейк в опасна близост с ?
Гласувайте за статията

Ирина Шейк и Брадли Купър, обявиха своята раздяла не отдавна. Дълго време Брадли бе спряган с Лейди Гага, заради очевидната химия между тях във филма „Роди се звезда“ , който бе режисьорският дебют на Купър.

Междувременно папараците държаха Ирина под лупа, за да разберат дали красавицата е готова да продължи напред. Най-накрая те успяха да открият нов мъж около Шейк, с когото моделът е забелязван непрекъснато напоследък. Става дума за Вито Шнабел – на 33, международен галерист и търговец на картини, който през 2014 г. имаше връзка Х. Клум. Но се оказва, че Вито не колекционира само изкуство.

Списъкът с красавици, с които е имал отношения, не се изчерпва само с Ирина и Хайди – той е имал краткотрайни връзки с Деми Мур, Лив Тайлър, Амбър Хърд и Ел Макферсън.

Ирина бе уловена от папараците наскоро на излизане от апартамента на Вито. Не след дълго двамата отново бяха забелязани заедно да излизат на нощна разходка, отново в близост до дома на галериста. А сега има сериозен повод да се спекулира, че отношенията им се задълбочават, тъй като Шейк представи Шнабел на своята майка – Олга. Тя също бе заснета да напуска апартамента на Вито, заедно с Иринал

Източник : Сп. Ева 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар