Да станеш баща за шести път

0

Джъд Лоу се готви да посрещне шестото си дете. Макар и във време на пандемия, много известни двойки очакват скоро наследниците си. Папараци заснеха британския актьор със съпругата му Филипа Коън на разходка из Лондон. На кадрите закръгленото коремче, което нежно Филипа придържаше, издаде щастливите новини.

Това ще бъде първо дете за Филипа. Двамата с Лоу се сгодиха през 2019 г. След сватбата им, в интервю по повод сериала „Младият папа“, в който Джъд е в главна роля, актьорът сподели, че продължава да мечтае за деца, въпреки, че вече има пет:

„Децата ми пораснаха и аз отново съм готов за бебе в живота си. Те носят толкова щастие и човек винаги се чувства млад покрай тях. Обожавам Филипа и искам от любовта ни да се роди дете“, сподели тогава Джъд.

Лоу има три деца от брака си с британската актриса Сади Фрост (синовете му Руди и Рафърти и дъщеря му Айрис), една дъщеря (София) от отношенията си с американския модел Саманта Бърк и още една дъщеря – Ада – която се появи на бял свят през 2015 г. от връзката му с Катрин Хардинг. Ще добавим само, че забележителния талант на 47 годишната кино звезда Лоу е подчертан от харизматичната му, творческа личност. А вдъхновение явно той търси често у дома и сред децата си.

Източник : сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.