Димитър Рачков явно още не може да прежали Мария Игнатова!Димитър Рачков още не може

да прежали разлъката си с Мария Игнатова, с която ту се разделяха, ту се събираха, преди окончателно да сложат край на връзката си. [caption id="attachment_442427" align="alignright" width="300"]Рачков Рачков се преструва, но още обича Мария[/caption] Водещият на „Като две капки вода” на два пъти намекна в ефир за бившата си любима по време на последния лайф на шоуто. Разбира се, под формата на шега, и макар да разсмя всички, даже и Васил Василев –Зуека, с когото заедно водят шоуто, предизвика и доста въпросителни. Все пак Рачков и Мария Игнатова са разделени вече от доста време. Блондинката, която беше и негова колежка в предаванията на продуцентите Маги и Джуди Халваджиян, като че ли е загърбила историята, но не и бургазлията. В края на януари той спомена Мария и в предаването на Слави Трифонов, а преди дни намекна за нея и в „Като две капки вода”. Случи при обявяването на Маги Джанаварова като оперната Прима Монсерат Кабайе. Димитър Рачков с краткия вариант на името й, познат в цял свят, но Зуека го прекъсна: „Не, Мария се казва”. „Мария? Много ми е познато това име”, зачуди се Рачков, като потискаше смеха си. „Откъде?”, попита Зуека, ухилен. Целият екип на шоуто изригна в смях. „Ще започна... Мария де Монсерат Вивиана Консепсион Кабайе и Фолк”, обяви Рачков.

И втори път се случи да произнесе името Мария тази вечер, при което отново насочи всички към асоциация с бившата му любима. Повод бе желанието на мъж от семействата, избрани като виртуална публика на шоуто, да поздрави съпругата си.

Само, че като стана ясно, че се казва Мария, Рачков се отказа: „Е, Зуека да каже!”. Пак всички се засмяха, а Зуека отвърна: „Ти, ти!”. „Добре! Специално поздравяваме Мария... Коя?”, попита Рачков. Което бе странно, тъй като до преди това демонстрираше, че помни всички фамилии на семействата, с които обсъждат представянията на участниците в шоуто. Още повече, че някои са изписали фамилиите си на табели, които стоят пред тях, докато гледат предаването от домовете си и контактуват онлайн с водещите. „А, Василева! Да, бе! Щях да поздравя една друга Мария, но викам: „Хайде!”. Специални поздрави за Мария Василева от София…”, заяви Рачков, при което Зуека го поправи, че са от Бургас. И това бе предварително ясно. „Бургас... Аз се чудех защо изпаднах в бургазъм, а то ти си била от Бургас”, пошегува се пак Рачков. В „Като две капки вода” водещият сам се „заигра” с името Мария, докато в края на януари, когато гостуваше в „Шоуто на Слави”, изборът не беше негов. „Какво прави Мария?”, попита го тогава Слави. „Не съм я виждал”, отвърна рязко Рачков, но водещият продължи: „Откога?”. „Има-няма една година”, продължи актьорът и потвърди, че е свободна. И после допълни: „Нося си едно тефтерче. Искам да видим да не се дублираме, защото и ти си ерген, и ти шляпаш насам-натам”. След кратък скеч с тефтерчето, Рачков покани две видни красавици в студиото, за да изиграят още един за финал. Двамата поспориха за двете красавици, с което развеселиха публиката, пише Уикенд.