Софи Маринова даде 10 бона за тунинг, а я подуха като балон! (още подробности)

Софи Маринова даде 10 бона за тунинг, а я подуха като балон! (още подробности)
Гласувайте за статията

Софи Маринова даде 10 бона, за да я подуят като балон!

Софи Маринова прекали с козметичните процедури за разкрасяване и не прилича на себе си. Ромската перла се е подула и е трудно разпознаваема. Етрополската легенда разпространи клипче от едно от последните си участия, като от кадрите се вижда огромното й подпухнало лице.

Софи Маринова

Софи Маринова пострада от нескопосен тунинг

Фейсът на Софи е в доста странна форма, а феновете смятат тунинга й за твърде неуспешен. Лицето на певицата е придоби ужасно неестествен вид. Тя редовно се възползва от преимуществата на пластичната хирургия, с чиято помощ бори белезите на стреса и отпечатъка на годините.

Желанието й да бъде красива обаче този път изигра лоша шега на ромката и феновете й изпаднаха в шок. Отделно фолк певицата е напълняла в последните няколко месеца. Това също е допринесло за подпухването и големите бузи.

Освен това гушата й вече е леко провиснала. Софка е голяма фенка на корекциите, като ляга под ножа за първи път преди 12 години. Тогава си увеличи бюста с 330 кубика.

„Имам перманентни вежди, все едно имам и червило, а то е такова нарисувано, имам и такава очна линия. Пак с упойка ми го правят и си боли. Коя жена не обича да стане от сън и да си е винаги леко нагримирана?! Като влезнем още в годините и се сбръчкаме, ще почнем и други неща да правим”, заяви преди време колоритната циганка.

С раждането на сина си Лоренцо, певицата се е подложи на доста тежка операция за пластика на корема, а после си сложи и порцеланови фасети на зъбите.

Преди 4 години, когато точно бе в пика на любовта си с Тодор Давидов – Гринго, Маринова отново се тунингова – увеличи размера на гърдите си, но не се спря само с тях. Според източници на вестник„Уикенд”, изпълнителката на „Едерлези“ е дала около 10 бона за новото си лице.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар