Съпругът на Емилия направи официално обръщение към българите!С емоционално признание

към феновете на Емилия се обърна нейният съпруг Жорж Башур. Припомняме, че певицата направи най-важното си участие, както сама го определи преди няколко дни. Като призова почитателите си да си останат вкъщи и да приемат карантината със смирение. [caption id="attachment_442438" align="alignright" width="300"]Емилия Емилия получи подкрепата на мъжа си[/caption] Думите й предизвикаха и много хейт, след като хората й припомниха, че е лесно да се дават съвети от скъпите къщи, като имаш сериозен финансов ресурс зад гърба си. Именно тази омраза предизвика отговорът и на Башур:

„Искам да изразя подкрепата си към моята съпруга, че имаше смелостта да излезе с лицето си и да изрази своята гражданска позиция. Такава, каквато я смята за правилна и отговорна. Прочетох доста нападки към нея. Затова изказвам мнението си по този начин.

Емилия можеше и да си замълчи, да се скрие. Но така нямаше да е Емилия. И тя остана без работа, както много други хора. И тя се притеснява за родителите си и за близките си, за мен, за всички. Емилия имаше смелостта да излезе и да каже смирете се. А не: не ходете на работа. Отправяме посланието останете си вкъщи към хората, които се разхождат по парковете, които се събират на групи, които поставят в риск другите около себе си. Към тези, които се прибират от чужбина и не спазват карантина. Тези хора, които останаха без работа, нима не осъзнават, че колкото по-бързо свърши това извънредно положение, толкова по-бързо ще се върнат на работа. Нима всички не искаме по-бързо да се върнем към нормалния си живот?! И за нас е тежко, повярвайте. Абсолютно солидарни сме с всички в това трудно положение. Отговаряме за над 50 семейства и няма да ги изоставим. Това е наш дълг. Да ги подкрепим именно в момент на трудност. Помагането и даренията не са нещо, на което е необходимо да се дава гласност. Нужно е да се опазим в тази ситуация. Докато не отмине проблемът е трудно да се мисли за решенията. За това е призивът „Останете си вкъщи!“. Затова и Емилия реши да изкаже гражданската си позиция. Осъзнаваме, че коронавирусът създава много възможности за манипулации и превишаване на права. Но за това ще мислим след проблема. Важно е да не допускаме да се случи това, което стана в Италия. Защото после няма да можем да се възстановим. Нека съдим грешните после и раздаваме аплодисменти на справилите се добре. Кой е помогнал, кой е бил крив и кой прав – ще решим като отмине опасността. Това е нашият призив. Съпричастни сме към ситуацията. Призоваваме да не правите излишни излизания, рискови действия за вас и другите. Бъдете разумни! Няма нужда от злоба и гняв. В момента много хора се нуждаят от животоспасяваща помощ, извън болните от коронавирус. Защо не говорим за тях? За хората с нужда от постоянно лечение. Говорим само за пари. Успокоявам ви, че и на нас не ни е лесно. Изобщо. Запазете злобата и хейта за след това, ако още имате нужда от това. Разум, смирение и търпение. Бъдете здрави!”, написа бизнесменът. Източник: hotnews.bg