Ще се пръсне: Славена Вътова яко наля пазвата със силикон! (виж тук)

Ще се пръсне: Славена Вътова яко наля пазвата със силикон! (виж тук)
Гласувайте за статията

Славена Вътова яко наля пазвата си със силикон!

Славена Вътова май е увеличила бюста си. Подозрението се появи преди дни, когато „Мис България 2006” сподели видео като лице на кампанията в подкрепа на българските медици.

Славена Вътова

Славена Вътова наля пазвата си със силикон

Красавицата, която последно за кратко беше ко-водещ в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, е сред известните лица на инициативата на Министерството на здравеопазването и прикани всички, които имат възможност да изпратят смс.

За да подпомогнат закупуването на специализирана медицинска апаратура, лични предпазни средства и други.

Посланието на Славена, както и на другите известни личности в кампанията, предизвикаха разнопосочни реакции, които са обясними в условията на пандемия и последствията от нея. И все пак наред с различните мнения по темата, се прокрадна и любопитният въпрос дали Славена се е подлагала на естетическа интервенция.

Във видеото си Вътова е облечена в прилепнала зелена блуза, която подчертава бюста й. А той изглежда доста по-пищен в сравнение с предишни нейни изяви, като например журирането й в предаването „България търси талант”.

Дали е просто ефект, заради блузата и близкият план, в който е заснела видеото си, или наистина е увеличила гръдната си обиколка, засега остава загадка.

Затова пък тази седмица Славена Вътова сподели подробно как минава ежедневието й като майка на две дъщери по време на социална изолация.

Красавицата се включи от дома си в предаването „Преди обед” и разказа как всеки ден измисля нови занимания за дъщерите си – 4-годишната Ема и 2-годишната Ана. Спорт, готвене и образователни игри са сред любимите дейности в дома им в дните на карантина.

От известно време миската се е концентрирала върху йогата, която практикува и вкъщи с голямата си дъщеря.

„До момента не мога да се оплача, защото всеки ден си имаме нещо по програма, което да правим. Аз, в интерес на истината, вечер, когато си лягам, си мисля с какво ще ги забавлявам на следващия ден”, споделя Славена Вътова.

Любопитна подробност е, че миската бе изцяло представяна като жури в предаването „България търси талант”, което се излъчваше в ефира на Би Ти Ви през есента на миналата година.

А този януари Славена изгря и като ко-водещ в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Красавицата поставяше хората в нестандартни ситуации, като идеята бе зрителите да се насладят на много позитивно настроение. Твърде за кратко Славена се задържа на тази позиция.

Вероятно затова и при последната й медийна изява изобщо не бе споменато, че за последно бе партньорка на Цитиридис.

Със сигурност Славена Вътова само временно ще стои без работа, още повече, че сега има и форсмажорни обстоятелства, а именно карантината.

Амбициозната блондинка, която през януари, бе и седмичен коментатор в предаването „Преди обед”, винаги е бил доста дейна, така че е само въпрос на време да се разбере за новото предизвикателство, с което се е захванала, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар