Бате Енчо си брои стотинките: Семейството му остана без работа! (виж тук)

2

Бате Енчо яко го закъса с парите, жена му остана без работа!

Енчо Данаилов, познат на всички в България като Бате Енчо покрай детското предаване „Кой е по-по-най”, вече е изправен на ръба на оцеляването заради коронавирусната епидемия.

Бате Енчо
Бате Енчо пострада много от извънредното положение

62-годишния актьор е без работа от 3 месеца, тъй като парка с атракции за деца в София „Боби и Кели” (бившото „Патиланци”) е затворен за посетители от средата на месец януари заради грипната ваканция, а сега и заради коронавируса.

Бате Енчо бе творчески директор в атракциона в „Младост” и прибираше прилична заплата. Сега обаче той е пуснат в неплатен отпуск и няма абсолютно никакви доходи.

Проблемите на Енчо Данаилов се задълбочават и от липсата на работа на жена му и на най-малката му дъщеря Ваяна. Която още живее в жилището на родителите си. Половинката на бате Енчо – Лили, работеше в ресторант за бързо хранене, но е била съкратена преди месец.

Подобна е участта и на дъщеря му Ваяна, която доскоро работеше в рекламна агенция. 22-годишното момиче е съкратено заради кризата. Другите две пораснали дъщери на Бате Енчо имат препитание, но не могат да помогнат кой знае с какво на родителите си.

„Положението е трагично. Имам възрастна болна майка в Русе, а сестра ми претърпя операция. Засега се справяме някак си, защото имам спестявания, но те вече са на привършване. И да остана жив, за какво да живея?

Заплати не дават, но трябва да си плащаш сметките за тока, за водата, за храната…”, кахъри се Бате Енчо. Актьорът признава, че никога не е бил в толкова критична ситуация, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. С.Соколова казва

    Хора, да помогнем на бате Енчо, да съберем пари, как не го е срам да говори за безпаричие, да продаде колата си и ще има пари.Може да ми изпрати разплащателната си сметка, за да му платя поне студената вода.Срамувам се от такива хора, който вечно са недоволни и хленчещи,аз съм с пенсия от 201,57 лв.,ще му дам 40лв. който му дадоха за Великден.Засрами се.

  2. СС казва

    Не му вярвам. За един месец пенсионерите не са останали без пари, та той ли? Жена му работела в ресторант, ха, ха, ха. Това да го видя, няма да го повярвам. Падна ми в очите тоя човечец. Излага актьорската гилдия. Не го ли е срам? Пенсионери, хайде да му помогнем

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.