Истина или пиар е влизането на Сузанита в клиника?! (още подробности)

Истина или пиар е влизането на Сузанита в клиника?! (още подробности)
Гласувайте за статията

Истина или пиар е клиниката на Сузанита?!

Сузанита направи шокиращи признания в социалните мрежи. От последното й стори в Инстаграм става ясно, че дъщерята на Орхан Мурад е постъпила в клиника за наркозависими и състоянието й не е добро, пише сайтът „Трафикнюз”.

Сузанита

Сузанита шокира всички преди дни

Пред вестник „България днес” баща й отказа коментар на новината, която бе посрещната скептично от някои фенове. Те мислят, че невръстната изпълнителка просто си прави реклама на новия клип, за който загатна в социалните мрежи с провокативни разголени снимки и садо-мазо елементи.

Към публикацията си за дрогата певицата добави и снимка от лечебното заведение, на която е щракнала ръката си, а на нея е поставена система. Първоначално Сузанита Мурад предупреди феновете си, че известно време ще отсъства от всички социални мрежи, но не уточни причина.

Малко след това, обаче тя разкри какво се случва. Ето написаното от певицата, без редакторска намеса:

„Здравейте, приятели! Животът ми се преобърна за изключително кратко време на тази крехка възраст… Когато влезнаха с бонетата у дома и взеха живота ми. Преминах през адски труден период в рамките на 5 месеца. Взимах наркотици, барбитурати и какви ли не материали, в които исках да излея утехата си и да мотивира допамин и ендорфин в организма ми.

„Чувствах се щастлива“… Хаха щастлива… Представяте ли си щастие, благодарение на няква шибана доза? Илюзия, дами и господа. Бях усмихната, щастлива и си мислех, че ще реша проблемите си като се надрусам. Но уви! Стигнах до крайности…

Да посегна на хора, които са ме изгледали… На хора, на които дължа живота си… Да изпочупя всичко наоколо. Отключиха ми се паник атаки, сънни парализи, не знаех в кои по-точно измерения се намирам и да забравя любовта и личността си…

Загубих паметта си изцяло, лежах безпомощна и безсилна на леглото и не исках нищо от живота, а и не знаех какво ще правя с него и СЕГА СЪМ В КЛИНИКА ЗА ЗАВИСИМИ. Системи, хапчета, психолози и психиатри ме поддържат жива, нямах чувства, на моменти даже и не дишах.

Искам да се излекувам напълно, защото до нищо хубаво не ме доведоха. Бях полужива, едва дишах и не допусках никого до себе си. Изпадах с неадекватни ситуации, паник атаки, нервни кризи, ако нямах дозата си.

Не слушах никой, мислех, че те ми говорят простотии, а чак сега, когато поредната система се влива в натровения ми организъм осъзнавам, че за добро са ми говорили, а семейството ми никога не са ми мислили лошото.

Обич за всички и не употребявайте нищо, защото ще съжалявате. Повярвайте ми!“, сподели Сузанита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар