Ивайла Бакалова отхвърли самотата: Миската е влюбена, но скри новия си!

Ивайла Бакалова отхвърли самотата: Миската е влюбена, но скри новия си!
Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова си има нова тръпка!

Моделът Ивайла Бакалова вече си има нова любов. Бившата мис България е щастлива и не го крие. Носителката на титлата за 2001 година сподели снимка с мистериозен мъж до нея. Тя скри лицето му със стикер, но по всичко изглежда, че са много влюбени.

Любимият на Ивайла изглежда не е по-възрастен от нея, каквито слухове се носеха напоследък. Той е на годините на миската и държи на външния си вид–спретнат, елегантен, модерен…

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова си има ново гадже

За последно красавицата бе свързвана с известния бизнесмен Веселин Денков. Миската и милионерът бяха заедно в продължение на три години.

Ивайла дори бе готова да му роди дете, но отношенията им неочаквано охладняха и двамата се разделиха, пише вестник „България днес”.

Все пак Ивайла успя да превъзмогне краха на връзката им. И очевидно има нов човек до себе си, за когото се предполага, че отново е успешен бизнесмен.

Мъжът до Бакалова обаче не иска името му да се популяризира в медиите, затова и тя го пази в тайна. Не е ясно и къде се запознават–у нас или в Дубай, където миската дълго време пребивава.

Наскоро тя реши да се върне в родината, където е и в момента. Преди да избухне пандемията от коронавируса, Бакалова от време на време отскачаше до Дубай.

Новият на Бакалова е изключително заможен. С него тя за кратко време тя посети някои от най-далечните кътчета на света.

Само за няколко месеца тя бе на почивка в Колумбия, както и на няколко екзотични острова след това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар