Галин хванал коронавируса в Турция: Разкри как го е прекарал! (виж тук)

Галин хванал коронавируса в Турция: Разкри как го е прекарал! (виж тук)
Гласувайте за статията

Галин хванал коронавируса в Турция!

Изключително запознат и отговорен към самоизолацията е Галин. Фолк-певецът и продуцент призна, че си е лепнал нещо, след като се прибра от Турция, където прекара няколко дни заради служебни ангажименти.

Галин

Галин разказа как е хванал заразата

29-годишният изпълнител разкри в разговор с DJ Дамян, че е хванал нещо сериозно. „Като се върнах, изкарах някакъв грип, не знам точно какъв. Имах висока температура, суха кашлица“, разказва Галин във видеовръзката.

Певецът се самоизолирал и почти не излиза от къщи освен за най необходимите продукти. Той не се е тествал за коронавирус и се надява да не е бил болен от това, но за всеки случай взема всички необходими мерки.

Освен за да предпази околните, Галин се притеснява и за семейството си. Той не се вижда с родителите си, които са около 50 годишни. Певецът споделя, че следи развитието на Ковид-19 още от началото на годината.

Певецът си е подсигурил с 600 броя от най-висококачествените маски, които раздава в последствие на най-близките си.

Той е категоричен, че спазва и ще продължава да спазва всички наложени от правителството мерки. Признава, че се опитва да навакса със съня, който му липсва.

Разказва, че му е много трудно да смени режима, тъй като работи нощем, сега заспива изключително трудно и обикновено през деня спи и е активен вечерта.

Макар преди месец да пусна ново парче, изпълнителят е готов с пореден хит този път в дует с Диона, която продуцира.

Галин е категоричен, че няма да пусне новата песен докато трае извънредното положение, защото е дискотечен хит и предполага феновете да се кефят и да танцуват, пише вестник „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар