Отчаян е: Валери Божинов опитва да си върне Биляна, но тя го реже! (виж тук)

Отчаян е: Валери Божинов опитва да си върне Биляна, но тя го реже! (виж тук)
Гласувайте за статията

Валери Божинов осъзна, че не може без Биляна Дол!

Опит да се събере с бившата си приятелка прави Валери Божинов. Бившият национал иска да си върне сръбската бръмчалка Биляна Дол, която му би шута в края на миналата година.

Валери Божинов

Валери Божинов иска да си върне любовта на Биляна Дол

Месеци преди това тя хвана на калъп Божинов. Но все пак му даде втори шанс, който бившият на Николета и Алисия профука. Сега, в дните на изолация Валери прави равносметка на живота си.

Той има време да размишлява върху постигнатото и пропуснатото. Божинов съзнава, че Биляна е голямата му любов и разбира какво е изгубил. Биляна Дол уравновесена, амбициозна и знае какво иска, тя е отдадена на мъжа до нея.

Заради Божинов Биляна заряза родния си Белград и любимата си Швейцария и заживя с него във Враца. Божинов още има чувства към Дол.

Футболистът иска да получи последен шанс от едрогърдата красавица. Няколко пъти се опитва да осъществи контакт и признава грешките си. Обещава, че повече няма да кривне от правия път.

Мъжемелачката обаче не отразява съобщенията на Божигол, но футболистът е повече от настоятелен. Той прави всичко възможно Биляна да го забележи отново.

Освен телефонните обаждания и съобщения Валери редовно харесва снимките на сексапилната мадама. Понякога пише коментари под фотосите й, на които Биляна отново не отговаря.

След Валери сръбкинята няма връзка. От няколко седмици Дол се е изолирала в дома си в Белград, където стриктно спазва карантината, пише вестник „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар