Бомба: Виж коя колежка заби актьорът Юлиан Костов! (още подробности)

Бомба: Виж коя колежка заби актьорът Юлиан Костов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Младият и обещаващ Юлиан Костов свали своя колежка!

Юлиан Костов

Юлиан Костов успя да плени Мария Бакалова

Българският актьор Юлиан Костов, печелил няколко награди „Най-добър актьор“ на филмови фестивали в САЩ и по света, заби млада колежка.

Става дума за актрисата Мария Бакалова, известна с участието си в „Бащата“ – филма, който предизвика истински фурор, след като грабна заветния Кристален глобус в Карлови Вари. Това загатна самата тя, споделяйки фотос в социалната платформа Фейсбук. На кадъра двамата позират широко усмихнати, като впечатление прави посланието, оставено от Бакалова.

„Обичам те, бе, беб“, пише тя и добавя още „началото на един нов свят“, вмъквайки любовен емотикон. Според близки до актьорите, те се познават от няколко години. Очевидно професионалните им отношения са прераснали в любов или поне това подсказва публикацията, качена онлайн в края на месец март т.г.

Мария не успява да присъства в Карлови Вари по време на голямата победа, но изживява с вихрушка от емоции връчването на престижния приз. Получава редица похвали както от колеги, така и от симпатизанти на филмовата продукция, пише Телеграф. Костов пък е мечта за редица момичета.

Наричан още „младият Робърт де Ниро“, почти не говори за личния си живот, основният фокус са кинопроектите, в които участва, както и бъдещите такива. Преди САЩ, постига успех и в Лондон.

Ето я младата чаровница Мария Бакалова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар