Златка Димитрова изпъчи цици с ген. Мутафчийски (Мрежата изригна)

Златка Димитрова изпъчи цици с ген. Мутафчийски (Мрежата изригна)
Гласувайте за статията

И Златка Димитрова реши да покаже гражданска съвест

Плеймейтката Златка Димитрова се оказа солидарна относно извънредните мерки в страната ни и демонстрира личната си симпатия към ген. Мутафчийски.

Златка Димитрова

Златка Димитрова се подигра с ген. Мутафчийски

Прекалената й загриженост обаче я вкара в обсега на злобни коментари, които нямат утихване. В социалните мрежи са силно възмутени от действията на скандалната плеймейтка и я осъждат с масово порицание.

Защото Чернала Златка и новият й любовник си направиха тениски с лика на генерала и надпис „остани си вкъщи“. И написа под снимката,която постна във Фейсбук:

„Зад усмивките понякога се крият тежки мисли и моменти. Намираме се в изключително труден период. На всички ни е неприятно да нямаме свободата, с която бяхме свикнали.

Страхуваме се от утрешния ден, въпросите са повече от отговорите. Всеки казва, че и това ще мине.

Ще мине, но по-важно е какви поуки ще останат след това. Нека оценим живота, здравето, близките си, шансовете да прегърнеш някой или просто да му стиснеш ръката.

Нека се смирим, да бъдем по-разбиращи и добри. Вече да не бъдем просто хора, а човеци“.

Хората в интернет пространството недоволстват от факта, че точно скандална плеймейтка ще ги учи на съвест и ще се опитва да налива мозък в главите.

„Какво безобразие е да си сложиш лика на този човек – ген. Мутафчийски, върху силиконовите си цици, които неведнъж е виждала цяла България“, гневят се те, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар