Шефът на Концертна дирекция за Лили Иванова: Много лош човек е!(Още подробности)

Шефът на Концертна дирекция за Лили Иванова: Много лош човек е!(Още подробности)
Гласувайте за статията

Дългогодишният шеф на Концертна дирекция Зафир Николов е издъхнал в неделя

Илюзионистът Боби обяви тъжната вест за кончината на Зафир Николов, узна HotArena.

Лили Иванова

Покойният вече Зафир Николов оплю Лили Иванова

„Напусна ни завинаги доайенът на вариететното и музикалното изкуство Зафир Николов. Сбогом, началник“, написа фокусникът. Николов трябваше да празнува 80-ти юбилей тази година.

Той ръководи концертния живот у нас от 1986 до 2000 година. Преди да издъхне, Зафир разкри част от тайните на естрадата в интервю за Блиц.

„Лили Иванова може да е много голяма певица, но е много много лош човек и много пъти го е доказвала. В средата на 80-те нашата дирекция й направи концерт в зала Универсиада.

Изпълняваме всичките й капризи. Правим й специално озвучаване в залата от студиото на радиото. Всичко, което иска. Всичко е супер. Най-доброто за времето си.

Обаждат ми се обаче и викат, виж сега как стоят нещата. Тя си е сложила едни такива камери за снимане на филм. Това го няма в договора. Ние се договаряме за концерт, плащаме й наема за залата, суперхонорара, плащаме билетите на държавата и т.н. Платили сме и осигурили всичко, а тя ще си прави цял филм.

В договора не пише, че ще се прави филм, значи ще се включи и клауза за някакъв дял, участие от наша страна, щом е така. А, вика Лили, директорът на популярни филми да плати! Да, ама няма такова нещо в договора, моето момиче!

Ти ще си направиш своето, но утре като дойдат разни проверки и ме питат защо не си упражнил контрол и си ощетил държавата, какво ще им кажа, кой ще плати глобите тогава. „Ти си престъпник, престъпник… Ти си един престъпник“, съскаше и се задъхваше от злоба по телефона Лили. Та това е тя“, разказва Зафир Николов, пише Телеграф.

Който не пропуска да разкаже и за друга прима на естрадата. „Ами синята Богдана Карадочева? Омъжи се за сина на величието Лъчезар Аврамов, но откъде й е наследството? От баща й фабриканта? Убиха го в лагера край Ловеч.

Майка й остана сама с бебето и се хвана с малкия художник Георги Павлов-Павлето. От там е и наследството й. Може и нещо от буржоазния си баща, дето го убиха, да е наследила, ама то е малко, незначително.“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар