Алисия разказа за близката си среща с коронавируса в Испания!

Алисия разказа в откровено интервю пред ПИК как се отзова в епицентъра на коронавируса –Испания в началото на миналия месец. Певицата завела сина си на мача Барселона-Реал, но била подготвена с маски и дезинфектанти. [caption id="attachment_442577" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия все още е стресирана от срещата си с коронавируса[/caption] „Изобщо не очаквах, че положението ще стане толкова сериозно и ще се стигне до подобни мерки. Само няколко дни, след като се прибрахме, Испания пламна и всички виждаме какво се случва там към този момент. В Мадрид бяхме, за да гледаме дербито Барселона – Реал и сега настръхвам като се сетя за статията, която четох миналата седмица. Имам предвид друга футболна среща – Аталанта – Валенсия, която бе нарече от кмета на Бергамо Джорджо Гори „биологична бомба“. Кой да предвиди, че подобно нещо може да ни се случи. Никой не беше подготвен за това”, обясни звездата пред Елиана Василева. Тя и синът и се чувстват добре, спазват мерките и учат заедно. „Сега мога да бъда и плътно до Валери, да учим заедно, да тренираме заедно, онзи ден дори го подстригах за пръв път. Беше забавно. Разказвам му истории за миналото, когато беше малък, за първите му думички, за първата му играчка, говорим си много и на него му е интересно”, доверява Алисия. Божинов-младши признал, че ставането в седем сутрин за училище вече му липсва. Той тренира упорито у дома след видео наставления на треньора си и опитва ястията на майка си: „Откакто спрях работа, готвя много по-често и споделям рецептите със своите фенове в Инстаграм. Ако допреди кризата се отбивах в кухнята по 2-3 пъти седмично, сега го правя всеки ден. Не готвя мазни и прекалено тежки храни. Стремя се да се храня една идея здравословно. Никога не преяждам, това всъщност е най-опасно. Последната седмица готвих агнешки ребърца, лазаня, спагети Болонезе, супички, салатки, искам да се науча да правя стек Уелингтън и ще го споделя отново с всички мои последователи в социалната мрежа. Това ми доставя удоволствие. Дори удоволствието, което изпитвам от готвенето, мога да го сравня с музиката и когато готвя, задължително слагам щипка любов”.