Слави Трифонов към екипа си: Стига сте яли, бе! Ще режа заплатите на дебелите (виж тук)

Слави Трифонов към екипа си: Стига сте яли, бе! Ще режа заплатите на дебелите (виж тук)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов хока дебелите си служители!

„Угоихте се, бе! Спрете с яденето. Ще почна да режа заплати на дебелите хора в екипа си, давам ви месец отсрочка да спрете и с пушенето!”. Така Слави Трифонов плаши хората си.

Слави Трифонов

Слави Трифонов кара екипа си да спре да се тъпче

Дългия е бесен защото подопечните му са натрупали килограми покрай карантината. Годжи, който се хранеше здравословно заради новата си жена, сега е започнал да пуска „весело шкембенце”.

Маестрото е наддал на бузи, но Краси Радков е станал двоен и не може да отслабне.

Комикът си правел редовно майтапи с шефа си, че Слави е редови член на екипа, като дори настоявал да видят кой е основател на телевизията, пише вестник „България днес”.

„Тия десет кила съм си ги трупнал вкъщи. Понеже жена ми готви прекрасно, като се храни синът ми, се храня и аз. Тоест постоянно”, споделя Радков.

Той признава, че ако Трифонов въведе мерките за които заплашва, ще спре цигарите, а вероятно и ще отслабне. Но е категоричен, че веднъж свърши ли карантината, ще започне да се движи и да сваля килограмите.

Хора на Дългия разкриват, че той има строга политика не само за теглото и външния вид на звездите си, но и за облеклото им по време на почивка и на работа. Както и за хигиенните им навици.

„Слави е строг, но справедлив шеф”, казват колегите му. Рекордьори по глоби били Виктор Калев и Цветелина Грахич, които отдавна не са в екипа на Дългия.

Въпреки че ги наказвал поне по веднъж в седмицата, никой от тях не приемал драматично тези жестове.

Слави редовно режел и сценаристите заради смешките, които пишат. Водещият въвел и строга наказателна политика относно закъсненията.

В същото време обаче редовно насърчавал екипа си с бонуси и поощрения, а редовно им и правел и лични подаръци, стига да ги заслужат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар