Теди Александрова и Ванко 1 заедно под карантина!Коронавирусът е наказание за човешката раса

, защото не сме достатъчно добри. Тази версия разви фолк певицата Теди Александрова, докато е в изолация в дома си. И има достатъчно време да разсъждава за смисъла на живота. [caption id="attachment_442596" align="alignright" width="300"]Теди Александрова Теди Александрова и Ванко 1 са двойка отдавна[/caption] Изпълнителката е убедена, че човек трябва да помисли как се държи с планетата и за действията си. Защото няма нищо случайно в такива предупреждения от висши сили.

„Може би трябва да бъдем по-смирени и да осъзнаем, че няма нищо по-хубаво от това да сме си с близките си. Да пренаредим главите си и да пренаредим приоритетите си и да бъдем една капчица по-добри един към друг.

Защото това, което се случва, не е случайно и не е просто вирус като вирус. А е, за да се замислим какво се случва на планетата и накъде върви светът”, коментира певицата. Теди Александрова е известна с провокативните си парчета и вечно разголеното дупе в клиповете си, пише вестник "България днес". „Ако трябва да съм честна, за мен ситуацията не е генерална промяна, защото аз съм домошар и обичам да си стоя вкъщи, а моето излизане и развлечение са участията ми... Освен че си седя у дома, постоянно чистя и гледам да спазвам лична хигиена. Като избягвам контакти с всякакви хора извън моето семейство. И смятам, че това е личният пример, който всички ние можем да дадем, за да спрем това масово глобално разпространение на вируса”, добавя още Теди.

От няколко години тя има връзка с рапъра Ванко 1, но не иска да я обявява публично, затова избягва да говори с него. Но в момента Ванко е в изолация заедно с нея и двамата не скучаят у дома си.

Певицата споделя, че работата истински й липсва. И няма търпение изолацията да приключи, за да запише новите си проекти.