Хвала: Красивата Диляна Попова готви за бедни хора!(Подробности)

Хвала: Красивата Диляна Попова готви за бедни хора!(Подробности)
Гласувайте за статията

Диляна Попова наистина има голямо сърце

Една от най-красивите модели у нас Диляна Попова готви за бедни. Чаровната Диляна Попова наистина е жена за пример.

Всяка сутрин синеоката хубавица отива в обществена кухня, където заедно с популярния тв водещ Николаос Цитиридис подготвят заготовки за обедно меню за 140 души, научи HotArena.

Диляна Попова

Красавицата наистина има голямо сърце

Решението на миската да помага на хора в нужда не е ново. Но е трогателен факта, че го прави толкова всеотдайно, пише „България днес”.

Красавицата взе участие в кампанията на голяма верига хранителни магазини, която всяка седмица подготвя 140 обяда за най-уязвимите групи българи.

„Включвам се от чисто егоистични подбуди. Когато правиш нещо за някого, ти самият се чувстваш по-щастлив”, коментира лаконично моделката.

Работният й ден в кухнята стартира рано сутринта, а преди да започне да готви, Диляна се дезинфекцира основно. Тя облича предпазно облекло, шапка, ръкавици и едва след това влиза в кухнята, за да готви.

При това със задължителните престилка и калцуни.

Хубавицата слуша внимателно главните готвачи от веригата и следва наставленията им. Компания й прави и Николаос Цитиридис.

Забавният водещ разсейва хубавицата през дългите часове на уморителен труд и двамата успяват доста по-леко да се справят с трудните задачи.

След като приключат, двамата хващат парцалите и чистят ревностно помещението, в което са работили. И така до следващия ден.

Попова обаче е категорична, че е удовлетворена от изживяването. И затова се връща отново в кухнята.

Самата тя рудно си намира място, докато е в самоизолация. В първите дни от карантината, моделката направи безвъзмездно десетки маски за лице, които раздаде на нуждаещи се.

Освен това предупреди, че ги изработва бавно, защото не е професионален шивач, а използва техники от времето, когато сама си е шила дрехите.

Това е поредното доказателство, че Диляна не е просто красиво лице от кориците на модните списания, а помага наистина от сърце и душа на беззащитните хора.
Браво!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар