Ген. Мутафчийски се видя в чудо: Родни бръмчалки му хвърлиха око!

0

Родни бръмчалки точат лиги по ген. Мутафчийски

Ген. Венцислав Мутафчийски се видя в чудо от мераците на надарените плеймейтки и танцьорки.

Ген. Мутафчийски
Родни бръмчалки точат лиги по ген. Мутафчийски

Мнозина от тях споделят в социалните мрежи възхищението си от шефа на щаба за борба с коронавируса.

Наситили се на ласките на футболистите, минали играчите на почти всички отбори, днес за свой секси блян мнозина от горещите родни палавници определят ген. Мутафчийски.

Една от тях е Гентиана Халити, която твърди, че е е моделка, танцьорка и плеймейтка. В интервю за „България Днес” бръмчалката споделя, че си пада по въоръжени мъже и би излязла на среща с ген. Мутафчийски.

На въпрос, как би описала генерала, Гентиана отговаря:
– Падам си по въоръжени мъже и военни. В това отношение генералът ме спечели! Шегувам се, но само до някъде.

И допълва загрижена:
– Не мисля, че цялата тази тежест и отговорност трябва да е върху генерала. Да, трябва да има дисциплина, иначе никога няма да се преборим. Българинът обича да се мисли за хитър, нарушавайки забрана, а всъщност е точно обратното.

Много е жалко това. Нещото, които критикувам, както и всички сънародници, е нулевата финансова помощ. Сметките си вървят, а заплати няма. С какво ще се платят тези сметки? Това е казус, който може да доведе до гражданска война.

Би ли го поканила на среща и какво първо би го попитала?
– Вероятно бих го попитала кога ще свърши този цирк, реална ли е заплахата и къде ще отидат 10-те милиарда помощ. Лошото е, че в това отношение съм старомодна и ще се наложи той да покани мен на среща.

Иначе Гентиана призовава всички да спазват правилата: „За да отмине този тъмен период по-бързо и всеки да се отдаде на любимите си забавления и занимания!Всичко ще бъде наред”, убедена е плеймейтката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.