Делян Пеевски дари на болница в Горна Оряховица респиратор за 36 бона!

Делян Пеевски дари на болница в Горна Оряховица респиратор за 36 бона!
Гласувайте за статията

Делян Пеевски извърши поредното си добро дело в последните седмици. Той направи нови огромни дарения, които ще помогнат на държавата в борбата с коронавируса!

Депутатът от ДПС Делян Пеевски продължава с даренията в битката със смъртоносния COVID-19. Този път той извади 36 000 лв. за закупуването на модерен респиратор в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Горна Оряховица.

Делян Пеевски

Делян Пеевски с нови дарения

Апаратът е осигурен със съдействието на областния лидер на ДПС Гюнай Далоолуобщинския председател на ДПС в Горна Оряховица Йордан Кънчев и зам.-кмета на общината Стефчо Алипиев.

„Това е ДПС. Благородната инициатива на г-н Пеевски показва, че нещата, говорени за него, са пукащ се мехур. Той дарява на лечебни заведения в цялата страна техника, която спасява човешки животи”, каза Гюнай Далоолу.

Вчера Делян Пеевски направи и друго дарение в областта. Той дари 9400 лв. МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново. Сумата ще бъде използвана за купуването на монитор и 3 перфузора – инжектомати за фино дозиране на медикаменти и вкарването им в тялото с определена скорост, пише Dnesbg.com.

Неотдавна Пееввски предостави и стотици предпазни маски за най-уязвимите жители на област Велико Търново.

Директорите на двете болници изпратиха специални благодарности на Делян Пеевски, който до момента е дарил цели 3 000 000 лева в битката с коронавируса COVID-19.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар