Лили Иванова изхвърли прислужницата си заради коронавируса!

Лили Иванова изхвърли прислужницата си заради коронавируса!
Гласувайте за статията

Примата на българската музика Лили Иванова вече не се среща и с малкото хора, с които се срещаше в ежедневието си. Причината е заразата с Ковид-19, която върлува по цял свят!

Без прислуга у дома е останала Лили Иванова, разкриха нейни съседи.

Лили Иванова

Лили Иванова е сам самичка у дома

Заради извънредното положение в страната, примата освободила домашната си помощница, която ежедневно се грижела за чистотата в дома й, както и за приготвянето на храната и напитките на звездата.

Сега на Лили й се налага сама да прави всичко в дома си – нещо необичайно за нея в последните две десетилетия. С продукти от първа необходимост я снабдява шофьорът й, който оставял торбите с покупките пред вратата, а легендата ги поемала от там. Освен това Лили прилежно ги дезинфекцирала, както и целия си дом.

Изолацията не представлява никаква трудност за вечната Амбър, която от години живее на спартански режим, пише Ретро. Иванова е наясно, че заради възрастта си попада в най-рисковата група потенциални жертви на коронавируса, затова не правела никакви компромиси по отношение на мерките за сигурност.

Единствената промяна в ежедневието й е, че й се налага да домакинства. „Стоя си у дома и се чувствам чудесно“, написа преди дни тя в официалната си страница във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар