Петя Дикова е съкрушена, журналистката се чувства истински почернена!

Петя Дикова е съкрушена, журналистката се чувства истински почернена!
Гласувайте за статията

Петя Дикова не е на себе си след огромната трагедия, разтърсила bTV. Известната телевизионна водеща не може да преодолее загубата на свой много близък човек!

Петя Дикова е сломена от смъртта на най-близкия си човек в телевизията.

Петя Дикова

Петя Дикова е съсипана

Дъщерята на Аня Пенчева преди дни се прости с продуцента на предаването си „Култ“, с когото го стартира преди 7 години. Емил Дилчев си отиде едва на 42 години от скоротечен рак. Всички колеги на Емо в медията бяха шокирани от черната вест, а няколко часа след това Пипи изля душата си във Фейсбук.

„Той беше най-близкият ми приятел в телевизията. Само с него можех да се смея и с глас, и със сълзи. Когато ми се обаждаше в последните месеци, знаех, че пак ще ме разсмее и с нетърпение чаках следващата ни среща… Емо е изключителен! Той е един от най-добрите и деликатни хора в тази сурова професия. Той направи някои от най-добрите и ексклузивни интервюта с български звезди. Вярвахме, че за да ви показваме нещо, значи то е интересно. Затова и завършвахме така предаването Cool…T, което той създаде преди 7 години. Емо ме научи на много ценни истини за живота, за занаята ни, за българската естрада. В последния ни разговор по телефона ми даде и един от най-ценните житейски съвети, който обещавам да спазя“, написа Петя, за да се сбогува с продуцента на предаването си, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар