Нова брутална излагация на Валери Божинов, а на всичкото отгоре си бръкна в носа и…

Нова брутална излагация на Валери Божинов, а на всичкото отгоре си бръкна в носа и…
Гласувайте за статията

Валери Божинов за пореден път се издъни жестоко. Футболистът на италианския „Пескара“ показа огромното си невежество, а и липса на добри хигиенни навици!

Футболистът Валери Божинов демонстрира тотално невежество към събитията у нас и дори не е запомнил правилно името на генерал Венцислав Мутафчийски, видя HotNews. Ритнитопковецът се включи в лайф в Инстаграм, като в раздумката му се включи и бившият национал и настоящ играч в Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски.

Валери Божинов

Валери Божинов се изложи брутално

Пред приятеля си, Божинов сподели, че се е чувал тези дни с Христо Стоичков, с който се посмяли на колажите с генерала. „Чухме се с великия Стоичков, пращах му колажи с този как се казваше… какъв беше…. заместник генерал ли… Мутафчиев. Много се смя бат Ицо“, разказа на всеослушание Валери, а след като предусети издънката, подкани колегата си да минат на личен разговор, след като се прибере в хотела.

По време на лайфа на Божинката направи лошо впечатление и това, че не спираше да рови в носа си. А после ръката му се насочи към устата. Оставаме на вас да заключите какво точно е сложил в нея.

Източник: HotNews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар