Деси Цонева превърна дъщеря си в свое копие!

Деси Цонева превърна дъщеря си в свое копие!
Гласувайте за статията

Журналистката на Нова телевизия Деси Цонева не спира да показва своето бебе. Неотдавна тя стана горда майка на момиченце!

Приблизително по това време миналата година репортерката Деси Цонева разкри, че ще става майка за втори път. Малката Бианка-Димана проплака в средата на октомври месец миналата година.

Деси Цонева

Деси Цонева и Бианка-Димана се обличат еднакво

Деси пък не беше от онези майки, които хем качват снимки на децата си, хем им крият личицата с разни емоджита. Така последователите ѝ видяха малката Бианка-Димана още в първите дни след нейното раждане.

Оттогава насам в Instagram профила си репортерката регулярно качва снимки на децата си – Бианка-Димана и Янчо. С обявяването на извънредното положение обаче тези публикации зачестиха, а от тях се вижда, че момиченцето е малко копие на майка си.

Бианка-Димана е на 7 месеца.

Деси Цонева често облича дъщеричката си с дрешки като нейните, а под снимката по-долу отбелязва, че в неделя са с официалните си анцузи.

От снимките, които тя публикува, се вижда, че Янчо не просто се разбира добре със сестричката си, но и полага грижи за нея.

Впрочем покрай всички предизвикателства във времетона социална изолация, Деси Цонева предизвика последователите си да качат снимка на своята майка. Разбира се, тя беше първа, публикувайки снимка на майка си, Мариана Цонева.

Източник: Dariknews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар