Филип Киркоров разкри: Сам съм! (разтърсващи признания)

Филип Киркоров разкри: Сам съм! (разтърсващи признания)
Гласувайте за статията

Сам съм! Това признава естрадната легенда Филип Киркоров в интервю с известната руска влогърка Настя Ивлеева!

По думите на певеца с български корени през последните години той е имал връзка, която обаче не е довела до нищо сериозно и е завършила с поредното разочарование за него. Освен безценното си време Филип се оплака, че е вложил и милиони рубли в отношенията си.

Филип Киркоров

Филип Киркоров е без гадже

Сега съм сам и харесвам това състояние. Но не го обещавам. Ако се влюбя, тогава започвам да наливам милиони пари, усилия, време… И после се чувствам толкова зле. Не заради парите, жал ми е за мен самия, че загубих толкова време за човек, който не си заслужава. И най-важното е, че не получих много в замяна. Бях мамен през цялото време. Аз съм толкова уморен от това, че ако в живота ми се появи нещо истинско, може би няма да го забележа.

Но го казвам сега, не искам да го обещавам. Е, не знам. Може би утре ще открия това чувство отново“, споделя 52-годишният певец, като изтъква, че в момента изобщо не мисли за романтика и любов. Той признава, че в последните 20 години е преживял поредица от разочарования, за които плаща солено. Киркоров се оплаква, че за всяка своя жена харчи грандиозни суми, за да се чувства тя добре и да може той най-накрая да получи желаната любов.

Киркоров се шегува, че самият той е предизвикал коронавируса. Както изпълнителят отбелязва, силата на думата и силата на мисълта играят ролята винаги. „Толкова бях изморен преди новогодишните празници от турнета, записи, концерти, че се помолих за малко почивка. Исках да имам повече време за децата си. Ето, сега сме заедно по цял ден. Аз призовах коронавируса!:, казва той през смях, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар