Ирина от „Ягодова луна“: Сексът с Явор Бахаров ме прави щастлива!

Ирина от „Ягодова луна“: Сексът с Явор Бахаров ме прави щастлива!
Гласувайте за статията

В дните на изолация Рая Пеева и Явор Бахаров са се фокусирали върху семейството и малките неща в живота. През март Рая навърши 30 години, юбилеят отпразнува тихо в домашна обстановка заедно с Явор и техния домашен любимец.

Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало- властта, влиянието, силата- всички тези неща могат да вземат превес, над това, което наистина си струва в живота. Но докато имаме какво да ядем и покрив над главата си, докато жизнените ни нужди са задоволени, това което ни прави най-щастливи, е много просто“, сподели театралната звезда навръх празника си.

Рая Пеева и Явор Бахаров

Явор Бахаров и Рая Пеева се радват на връзка, пълна с много секс

Новината за новото им жилище разкри актрисата публикувайки кадри в социалната мрежа. Апартаментът им се намира на централна софийска улица в близост до Орлов мост. Интериорът и малките допълнения категорично отразяват стила на двойката. По съвременните изисквания за уют и комфорт кухненското помещение и трапезарията са две в едно. В хола уж небрежно са поставени красиви картини с различни размери в абсолютен контраст със стените и бежовите пердета.

Двойката спазва указанията на щаба и прекарва времето си предимно от дома. Това е причината да се занимават с кулинария. Явор твори в кухнята, а преди дни Пеева също сподели част от специалитетите си, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар