Най-после! Андреа и Кобрата правят бебе

Най-после! Андреа и Кобрата правят бебе
Гласувайте за статията

Чалга дивата Андреа и профибоксьорът Кубрат Пулев най-накрая са се решили на следващата крачка и искат да станат родители!

„Не коментирам имам ли бебе или не, всеки да мисли каквото реши.“

С тези думи поп-фолк певицата Андреа обясни вчерашното си включване в Instagram в отговор на въпроса на фен дали е бременна или не. „Откъде знаеш? Може би не казвам всичко“, мистериозно отвърна изпълнителката на почитател задали въпроса ребром.“Обичам да пазя в тайна личния си живот“, допълни блондинката. С което хвърли в шок и колежките си. Поне шест от тях са харесаха отговори.

Андреа и Кобрата

Андреа и Кубрат Пулев вече искат деца и работят по въпроса

След като преди по-малко от месец Андреа се събра с боксьора Кубрат Пулев под един покрив, двамата сериозно мислят за деца. Първоначално певицата само загатна за това, че са се събрали, споделяйки десетки архивни техни снимки. По-късно фактът бе потвърден с актуално изображение, на което Кобрата я учи да борави със снайпер на стрелбище.

От своя страна Кобрата, който често отговаря на въпроси на фенове в мрежата, на въпроса – освен тренировки, какво друго обича да прави, отговори: „Закуска на любимата“. Очевидно и двамата са готови за сериозно обвързване, а защо не и за наследници пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар