Нещо ужасно се случи със Зара от „Биг Брадър“!

Нещо ужасно се случи със Зара от „Биг Брадър“!
Гласувайте за статията

На косъм от смъртта се спаси Зара от „Биг Брадър“. Бившата брадърка преживя истински шок, след като за малко пожар да изпепели дома й в Бахрейн!

Докато тренира в апартамента си, сексапилната Зара чува силен тътен. Секунди по-късно цялата улица е в дим, който обграждат целия квартал. Зара вижда как пламъците започват да поглъщат всичко по пътя си, огънят който избухва на отсрещната улица , вече идва към дома й. Притеснена, тя решава да напусне дома си, защото скоро пожар ще стигна и до нейната жилищна сграда.

Зара от Биг Брадър

Зара от „Биг Брадър“ преживя нещо ужасно

Като по чудо сексапилната брюнетка се отървава без сериозни поражения от огромния пожар. Излиза на улицата и тръгва към тълпата хора, които се събират на метри от жилището е. „Огънят беше извън контрол. Пожарникарите пристигнаха почти веднага. Поздравявам ги за успеха да се справят с тази ситуация толкова бързо“, споделя нашумялата през 2004 г. варненка.

Зара реши да не се прибира в България въпреки раздялата със съпруга си Ерик Уотсън. Двамата живяха дълги години в Австралия и Дубай. След краха на брака им, Зара не вижда причина да се връща в родината и започна нов живот в Бахрейн. Според слуховете тя има връзка със заможен бизнесмен от островната страна, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар