Диджей Дамян: Пожелавам на мъжете жена като моята! (още от изповедта му)

Диджей Дамян: Пожелавам на мъжете жена като моята! (още от изповедта му)
5 (100%) 1 vote

Диджей Дамян бори скуката от принудителното стоене у дома с онлайн дискотеки всяка вечер. Шоуто се излъчва на страницата му във Фейсбук. Ето какво споделя легендарният ди джей пред в. Телеграф.

-Правим това интервю в много тежък период за целия свят. Как приемате всичко и как ви се отразява социалната изолация?
-Ситуацията не е приятна за никого. Аз лично я приемам нормално и с разбиране. Нито на мен, нито на никого не се е случвало това друг път и дано никога повече не ни се случи, но трябва да приемем това, което е, и да се надяваме всичко да свърши по-бързо и с най-малко последствия. С моята половинка Ваня се опитване да се смеем, да се забавляваме и да гледаме на нещата през розови очила.

-Как приемате разликата в заетостта и факта, че имате повече време?
-Честно казано с онлайн партитата, които правя всяка вечер, е същото, както и когато нямаше социална изолация. Прекарвам много време в офиса, където правим партитата. Ние сме трима човека, събираме се, коментираме кое и как се случва и не усещам разликата в заетостта. Единственото, което е различно, е, че не пътувам от град на град.

диджей Дамян и Ваня

Диджей Дамян и Ваня са лудо влюбени от дълги години

-Имате ли някое хоби, с което по-лесно минава времето вкъщи?
-Моето хоби е това, което правя. Не съм рибар, не съм ловец, няма нищо специално, с което да си запълвам времето. Моето хоби е моята работа.

-Вие бяхте първият, който започна и с онлайн дискотеките. Как ви хрумна тази идея и какво е настроението на хората в момента?
-На четвърти, пети ден от изолацията вече не можех да си намирам място вкъщи. Ваня веднага ме усети, че съм нервен. Истината е, че аз не съм свикнал да стоя толкова време на едно място без да правя нищо. И от приказка на приказка с нея се зароди идеята да отида до офиса, да направя едно парти, да пускам музика и да се кефя. Обадих се на моя колега и го решихме много спонтанно и още на следващия ден направихме онлайн партито. Идеята веднага тръгна, виждам колко много хора ни пишат и че им даваме забавление в този труден период, и затова решихме, че ще го правим всяка вечер, докато не приключи извънредната ситуация.

-Със славата вървят и много слухове и клюки. В началото на годината се появиха ваши снимки, на които бяхте видимо доста пиян? Прибягвате ли често до чашката?
-Искрено ме разсмяхте с този въпрос. Аз не пия алкохол вече четири години и не взимам наркотици. Единственото, което правя, е да пуша, но не съм и някакъв страстен пушач. Случва се човек понякога да каже наздраве или да се бъзика и случайно да го хванат в някаква поза, от която много бързо журналистите си вадят заключение, че съм бил пиян. Досещам се за какво става дума и кои снимки визирате, но ще кажа само, че не пия и не взимам наркотици.

-Забъркаха ви и в гей скандал с гримьора Цецо Андреев. Какви са вашите отношения?
-Божеее…това беше една от най-интересните статии, които съм чел за себе си. Ние с Цецо сме много добри семейни приятели, казвам семейни, защото той е много близък и с моята половинка Ваня. Гримира я за всичките и професионални ангажименти и изяви. С фризьора Момчил Спасов също сме много близки. Най-вероятно в момент на приятелска прегръдка нещо сме се разлигавили и както знаете, хората обичат да интерпретират, както стана и с това, че съм пияница. Свободни съчинения по картинка. С Цецо сме страхотни приятели, нищо повече.

-Истина ли е, че Ваня ви е зарязала заради тези скандали?
-Вижте, дали Ваня ме е зарязала, най-добре е да питате нея (смее се). Но аз, доколкото знам, всяка вечер, като се прибирам вкъщи, Ваня е там. Направила е страхотна вечеря, посреща ме с целувка и усмивка. Вечеряме, говорим си, смеем се, а след това си лягаме заедно. Така че може да ме е зарязала, ама в някой друг живот.

-За какво се карате вкъщи най-често?
-Чак да се караме…по-скоро аз съм малко по-разхвърлян. От друга страна аз пък не й давам да готви, защото аз много обичам да готвя. В тази ситуация сега обаче нещата малко се обърнаха, защото аз докато правя онлайн партитата, тя си е вкъщи и е сготвила. Честно да ви кажа много е приятно да знаеш, че някой те чака да се прибереш с готова вечеря и усмивка. Като цяло спорим за някакви дреболии, които минават буквално за 5 минути. Ние сме от хората, които дори и да се скараме, след 10-15 минути се прегръщаме, целуваме и започваме да се смее и да се бъзикаме на ситуацията.

Кое е качеството, което най-много цените във Ваня?
-Много са качествата, които харесвам в нея, не е едно. Тя е много мила, много добър човек и е много сговорчива. С нея може да се разговаря на всякаква тема. Мога да й кажа, ако нещо ми тежи, мога и да й поискам съвет. От нея получавам и критики, и похвали, и то искрени. Тя е един страхотен човек със страхотно усещане за партньора отсреща. Пожелавам на повечето мъже да срещнат и да задържат такава жена до себе си.

-А какво ви дразни в нея?
-Дразни ме, че е много пунктоационна и подредена. Аз съм зодия Овен и съм много разпилян. Или някой път, като ми направи забележка да говоря по-тихо, тогава почва да ме дразни (смее се). Аз работя в дискотеки от много години и от шума може би слухът ми е малко повреден и съм по-гръмогласният в нашата къща.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар