Голямата промяна на Мария Илиева шашна всички!

Голямата промяна на Мария Илиева шашна всички!
Гласувайте за статията

Докато почти всички българи седят затворени по домовете си и спазват социална изолация, Мария Илиева изглежда използва времето, за да се разкрасява. И то не като бърка вкъщи домашни маски за хубава кожа, а като лежи активно под скалпела на специалистите. Преди дни певицата се появи в социалните мрежи с лице, което е трудно за разпознаване.

За да не губи връзка с феновете, Мария Илиева направи пряко включване от профила си в Инстаграм с предложение да ѝ задават въпроси, на които тя да отговаря. Ако обаче не беше характерният ѝ глас, който няма как да бъде сбъркан, голяма част от хората нямаше и да се сетят точно кой седи пред тях. Новото лице на звездата има нещо общо с оригиналния ѝ вид, но това нещо е много малко. Промяната на първо място е видима в нейните очи, които внезапно са станали огромни. Мария никога не се е славела с кой знае колко големи очи – факт, който обикновено компенсира с добър грим и изкуствени мигли.

Мария Илиева

Мария Илиева с голяма промяна

В последните ѝ домашни клипчета обаче те по необясним начин са започнали да изглеждат и по-големи, и по-отворени. А изпълнителката е изоставила своя характерен премрежен поглед с полузатворени очи, с който години наред прикриваше своя малък недостатък.
Голяма промяна личи и в овала на нейното лице. Скулите изглеждат по-изпъкнали и изразени, което създава оптическа измама, че брадичката е по-изострена в сравнение с преди. Този ефект се подчертава от прическата, която певицата избра за виртуална среща със своите фенове – чуплива коса, спускаща се от двете страни на лицето ѝ. Тя очевидно е правена при фризьор, което поставя под съмнение идеята, че звездата спазва социална изолация, като седи затворена в дома си.

Това са най-новите промени във външния вид на Мария Илиева, но не и единствените. Както „Уикенд” писа преди време, в деколтето на звездата също личи намеса на пластичен хирург, тъй като гръдната ѝ обиколка след раждането съществено се различава от тази преди бременността. На този фон обаче феновете се интересуват най-много от устните на изпълнителката.

В най-новия ѝ разговор с тях беше зададе директен въпрос: „Имаш ли хиалурон в устните?”. Без дори да се замисли, певицата каза: „Нямам!”. И обясни, че дължи сочността им на своя баща, който бил много красив мъж. Според много специалисти обаче при внимателно вглеждане се открива разлика между вида на устните ѝ сега и в началото на нейната кариера. Само че корекциите са правени умело, професионално и така, че да не бият на очи, а само да подчертават естествената красота на брюнетката.

Освен за хиалурона, тя сподели и за начина си на хранене в момента. Оказва се, че звездата е изоставила всякакви диети и си хапва, колкото ѝ душа иска. Менюто ѝ изобилствало от калорична храна, но Мария не се притеснявала от неизбежното напълняване. Както изглежда, тя не си прави труда и да спортува. Единственото движение, което практикува, било танците пред огледалото с малкия ѝ син Александър, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голямата промяна на Мария Илиева шашна всички!”

  1. pipi 1

    апр. 13. 2020

    Много сме важни!!! Ей за това няма да ни бъде НИКОГА!!!
    Потресена съм!!!

Добавете коментар