Чаровната Неда Спасова от „Откраднат живот“ грухти и пъшка с главата надолу! (виж тук)

Чаровната Неда Спасова от „Откраднат живот“ грухти и пъшка с главата надолу! (виж тук)
Гласувайте за статията

Неда Спасова грухти и пъшка с главата надолу!

Българската актриса Неда Спасова постигна световен успех в мрежата. Красавицата прие предизвикателство свързано с обличане на ръце и показа умения на нинджа.

Неда Спасова

Неда Спасова се оказа доста атлетична

Екранната Кая Райкова от „Откраднат живот” реши да се включи в онлайн предизвикателство за обличане на дрехи с главата надолу. Тя успя да нахлузи тениска, докато е с подпрени крака на гардероба и с глава надолу, пише вестник „България днес“.

„Видях някакви хора, че се кикерчат и си викам „що пък и аз да не се покикерча. Изключила съм звуците на видеото, че голямо грухтене и пъшкане падна…

И понеже „Тениска предизвикателство” се предава – предизвиквам няколко души да се „покикерчат”, споделя лъчезарната актриса.

„Иначе предизвиквам и последователите на страницата ми в Инстаграм. Много ми се ще да споделя в стори някое супер смешно „кикерчене”. Аз моето го цензурирах, като му отнех звуците. Ако направите такова, тагнете ме, за да го споделя”, добавя още чаровната Неда Спасова.

Като милиони хора по света и тя се е подложила на доброволна самоизолация, за да предпази себе си и близките си от заразяване с коронавирус.

„Ох, да свършва тая карантина, че всички страдаме от „чувството ми за хумор”…Бъдете здрави”, пожелава Неда с усмивка и продължава да щурее в домашни условия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар