Бомба: Ген. Мутафчийски цъфна и на хотелски билборд! (виж тук)

Бомба: Ген. Мутафчийски цъфна и на хотелски билборд! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ген. Мутафчийски се появи и на билборд пред известен хотел!

„Не е време за празници!“ С този цитат на генерал Венцислав Мутафчийски осъмна билборд на популярния хотел във Велинград Arte Spa & Park Hotel.

Мутафчийски

Ген. Мутафчийски се появи и върху хотелски билборд с призив останете си вкъщи

Надписът е върху черна лента, която символично е задраскала предстоящо събитие с Ивана и фолклорен ансамбъл в луксозния комплекс.

Великденският концерт в хотела се отлага, но вместо от управата да негодуват, те посрещат ситуацията с чувство за хумор и позитивно настроение.

В шегата около призива на генерал Мутафчийски всъщност има много истина и себеуважаващите се хотелски комплекси приеха сериозно съвета му.

А както знаем, Велинград винаги е диктувал тенденциите в туризма у нас. От това да ти предлага празнични пакети с 5-цифрени суми, до това по един по-забавен начин да спазва разпоредби.

Нещо повече – началникът на Националния щаб ще се окаже прав, че родните хотели разполагат с „мазнинка“, за да си позволят да не работят по Великденските празници. Arte Spa & Park Hotel пък е азбучен пример.

„Останете си вкъщи сега, за да бъдем скоро заедно“, призовават от комплекса. И се надяват, че болшинството българи ще се вслушат в разума и ще направят точно това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар