Мис Еротик Кати Ермакова си прави истински Биг Брадър в Лом! (още подробности)

Мис Еротик Кати Ермакова си прави истински Биг Брадър в Лом! (още подробности)
Гласувайте за статията

Моделът Кати Ермакова прави Биг Брадър в Лом!

Истински Биг Брадър в Лом организира Мис Еротик Кати Ермакова. Моделката живее от две седмици при своя приятелка в крайдунавския град, където двете се забавляват.

Биг Брадър

Кати Ермакова си прави същински Биг Брадър в Лом

Моделката била застигната от новината за извънредното положение в Лом, където гостувала на своя приятелка. След като разбрали за ситуацията, двете решили да си останат в града и да прекарат останалото време под карантина заедно.

Дамите не само не се притесняват от болестта, но се събират и с приятели и често излизат заедно на разходка, пише вестник „България днес”.

„Направо си е Биг Брадър в Лом, както му казваме тук. Идват вечер наши приятели и гледаме филми, говорим си, смеем се, пийваме.

И другите остават понякога. Не се страхуваме от вируса, всички сме здрави. Ако ти е писано да се удавиш, няма как да се обесиш, както е казано”, споделя тя.

Тя не се притеснява да остане при приятелите си, след като заведението, в което в момента работи, не функционира. Кати очаква повиквателна от работодателите си, които управляват ресторант за бързо хранене.

„Когато приключи това извънредно положение, ще си тръгна. Вероятно от заведението ще се преструктурират в доставки по домовете и могат да ми се обадят и по-рано”, добавя моделката.

Тази година Ермакова извършва висшето си образование със специалност „Маркетинг”. Паралелно с това се е запалила по фитнеса и учи за инструктор.

„Имам идея да се явя в конкурса „Бикини фитнес” затова в тази насока съсредоточавам усилията си. Обмислям също и да записвам онлайн видеоуроци с фитнес упражнения”, добавя още миската.

Мечтата на Кати е да създаде собствена фитнес зала и да бъде инструктор. В момента тя се препитава като се издържа със заплатата си от заведението за бързо хранене. А докато е под карантина при приятелката си, тя е доволна и щастлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар