Нети разплака България с историята за истинските си родители! (виж тук)

Нети разплака България с историята за истинските си родители! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нети Добрева разбира, че е осиновена едва наскоро!

Плод на краткотрайна връзка е Антоанета Добрева – Нети, стана ясно от предаването „Търси се” по bTV. Баща й Петьо Кръстев, артист в Плевен разказа, че буквално бил изумен от красотата на биологичната майка на Добрева Джилда.

Нети

Талантливата Нети Добрева разказа историята си, достойна за филм

„Като я видях, направо ми паднаха пломбите, беше една от най-хубавите българки”, спомни си той. Двамата имали кратка връзка, а детето им било заченато точно на Нова година. „На Нова година се случи това, което е трябвало“, разказа Джилда в първото си телевизионно интервю.

След празника, Петьо Кръстев спрял да я търси и да й се обажда. Тя пък не настоявала да се чуят. Не знаела и, че е бременна, защото имала цветна бременност.

„Тогава нямаше място за дете от извънбрачна връзка”, обяснява биологичната майка, която родила Нети в Плевен. Тя била убедена от лекарката си да остави за осиновяването бебето, защото двама много стабилни професори от София вече няколко години чакат за здраво бяло бебе.

Това били осиновителите на Добрева, които вече са покойници. Осиновителят й бил загубил дъщеря с името Антоанета, затова избрал да кръсти и новото си дете със същото име. Точно смъртния акт на първата Антоанета намира Нети след смъртта им и така разплита цялата семейна история, достойна за роман.

Нети е останала в дом за деца в Плевен 6 месеца, преди да я осиновят, а наскоро го посетила отново като част от кампанията по превенция за изоставянето на деца. „Няма как да го помня, но още с влизането си знаех, че съм била тук и преди”, разказа изключително развълнуваната актриса.

С Джилда, която от години живее в Германия, се чула за първи път по телефона и веднага разбрала, че е открила истинската си майка, защото гласовете им си приличат напълно.

На баща си казала по време на курорт във Варвара, тъй като той от години е част от компанията, с която Нети и мъжа й Дони почиват на морето.

Той пък съобщил на сестра й Александра Кръстева, водеща по bTV, с която двете веднага си допаднали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар