Мария още лелее спомени по лукса на Гущеров!(Ето доказателствата)

0

Мария още страда за лукса, който й осигуряваше екс мъжа й Християн Гущеров!

Годините, в които си живееше като принцеса и целият лукс на земята й бе поднасян на тепсия, май са залипсвали на Мария. Няма как по друг начин да бъдат изтълкувани последните публикации на чалга певицата. Чрез които тя се връща към времената си като г-жа Гущерова.

Мария
Мария все още страда по лукна на Гущеров

От няколко дни явно Мария е потънала в дълбока носталгия и качва снимки от фотосесиите си от преди 7-8 години. На които е облечена с най-актуалните и скъпи за онова време колекции на Шанел и Диор.

Като съпруга на Християн Гущеров Мария блестеше с елегантна и стилна визия, винаги бе като извадена от корица на списание. Но след развода отново се върна към чалгарския стил и кючеците върху масите.

Почитатели й все още и не без основание я критикуват за изцепката й на фирмен банкет от преди няколко месеца, на който с евтин тоалет върти маанета, покачена върху маса, сред пълни чаша и бутилки от уиски.

Наблюдателни чалга фенове забелязаха още, че някои от носталгичните снимки на Мария са от къщата на бившия й съпруг. На кадрите щерка й плува в басейна в Бояна, виждат се и кучетата на Гущеров.
„Явно жали за лукса, в който тънеше като негова булка и който друг едва ли някога ще й подсигури“, коментират с жлъч меломаните, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.