Слави Трифонов и Маги Халваджиян се прегърнаха!Слави Трифонов е искал

да се ожени, но не му се е получило. Това призна самият водещ по време на среща с продуцента Магърдич Халваджиян. [caption id="attachment_442887" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов и Маги Халваджиян отново приятели[/caption] Двамата бяха скарани над 10 години, но в крайна сметка се сдобриха. Това стана в неделя вечерта в канала на "Господарите" в интернет. Там Слави и Маги Халваджиян отговаряха на въпроси и се закачаха един с друг. "За да сключиш брачен съюз, трябва да си мотивиран и от другата страна" - обясни Дългия на питане защо не се е оженил. "Там трябва да стои жена, която да е наясно с всичко това, да има достатъчно качества. Искал съм да се оженя, не съм успял. Така е станало. Ще стане това, което има да става", обясни Слави. Коя точно е била жената, с която е искал да се вземе и защо не се е получило, Дългия не уточни. "Имали сме спорове с Халваджиян - каза още Трифонов. - Маги е изключително широко скроена личност. Навремето гледахме филми по цяла нощ, за да можем след това да ги обсъждаме. Има прекрасно семейство за разлика от мен. Не го отричам. Винаги съм бил прекрасно посрещнат там, после са се случили някакви неща, това е. Каквото се е случило, случило се е. Сега сме се сдобрили... Заедно можем да направим много неща!"

Преди да се стигне до тези откровения, Слави Трифонов и Магардич си вдигнаха щур скандал, с обиди и иронични подмятания.

"Подстрижи се най-после бе, човек! И защо си с очила? Хем си с някаква странна коса, хем с очила - пръв започна с атаките Слави. - Питат ме дали си приличаме?! Мога ли да си приличам с човек, на когото му викат Маги? А брат му е Джуди?! Все едно на мен да ми викат Сиси!" "Ще се подстрижа, когато ти си пуснеш коса!", отвърна на свой ред Халваджиян. В разговора не бяха пропуснати и темите за телевизиите и свободата на словото. "Ела при мен, защо си в Нова телевизия. Нали си смел, напусни Нова телевизия, махни "Капките". Ти ще ми платиш, нали си арменец. Застани до свободния трудолюбив продуцент!", провокира Трифонов. "Там, където има да казваме нещо, си го казваме - в "Господарите". И както виждаш "Господарите" не са вече по телевизията, а по интернет. Защото обичаме да казваме нещата такива, каквито са. А ти защо си тръгна от Би Ти Ви, не те ли изгониха?", контрира Халваджиян. Слави и Маги зачекнаха и темата с новото развлекателно шоу на Николаос Цитиридис, като беше изтъкнато, че хуморът липсва. И цялото предаване върви някак си на инат, за да конкурира другите. На финала двамата обявиха, че пак са приятели и дори е възможно за в бъдеще да работят заедно, пише вестник България днес.