Мария се направи на лазарка, иска трета сватба! (още подробности)

Мария се направи на лазарка, иска трета сватба! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария се направи на лазарка, търси си мъж за трета сватба!

Миньончето на поп фолка Мария поздрави всички за Лазаровден и Цветница с уникални цветни кадри, на които гушка малко агънце.

Мария

Мария се направи на лазарка, иска да се омъжи отново

Пълната идилия се допълва от бялото облекло на певицата, която е сложила на главата си сплетен венец – като истинска лазарка. Очевидно изпълнителката се радва от сърце на агънцето, тъй като не спира да го милва и да го гали. А и то изглежда се радва на милувките.

Както знаете, според поверието мома, която не е лазарувала, не може да се омъжи. Със сигурност след тези снимки и пред вратата на Мария ще се нареди върволица от ергени, пише вестник България днес.

Явно Марчето си иска новата женитба, защото самотата вече й дотегна. Това стана ясно през последните дни от старите снимки, които тя публикува в мрежата. Те са още от времето на брака й с Християн Гущеров, на които Мария е наконтена по последна мода маркови дрехи от Париж и Милано.

Дали луксът и глезенето на Гущеров са й залипсвали, или е нещо друго, не знаем. Но появата на тези фотоси в профила й учуди мнозина, дори и най-верните й фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Мария се направи на лазарка, иска трета сватба! (още подробности)”

  1. Eлена

    апр. 14. 2020

    Ха,ха,ха…..ми баш ЛАЗАРКА,на попреминали години!Смях,жалка е!

  2. Елена

    апр. 14. 2020

    Ха,ха,ха……точно ЛАЗАРКА,ще е!

Добавете коментар